Profil

Név:
Alfi
Kor:
20
Otthon:
Százhalombatta
Magasság/Tömeg:
6'1"/158,5lbs
Mottó:
Life won't wait

darkjebus @ Last.fm

Nincs megjeleníthető elem

Stats @ Last.fm



Négy napja nem csinálok semmit...

2008.10.21. 17:20 fourteen

És még ezt fogom tenni 5 napig. Ugyanis szünet van, ami az egész héten átível. Mást sem csinálok, mint optimális esetben dél körül kelek, (nem optimális esetben 11 körül) elverem az időt 2-ig, akkor áttolom a tévét a Comedy Centralra, játszom, aztán ledöglök, alszom, tévézek és játszom tovább. Aztán nagyjából hajnal 3 körül eldőlök feküdni és másnap indul elölről. Persze közben néha szocializálódok, meg eszek is. Őszintén szólva kicsit unalmas, de azért 1 hétig kibírom. Csak egy valami miatt érzem rosszul magam, de ez igazán nem tartozik másra.

Elkezdtem tölteni Skins-t mert megtetszett a Cool tv-n látott részek alapján, de még nem jött le, csak az első 4 rész, amit ki is végeztem és eléggé várom, hogy a többi is megérkezzen. Gondolkodom még a Reno 911! és a How I Met Your Mother elkezdésén is, de ahhoz DVD-ket kell írnom egyelőre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luckyfourteen.blog.hu/api/trackback/id/tr29724977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása